Prihlásenie
x

Reštaurácia Slávia, Košice

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Hlavná 63
Košice
www.kaviarenslavia.sk
Priamo v centre Košíc nájdete miesto, ktoré už takmer 120 rokov láka návštevníkov svojou výnimočnou polohou, interiérom v secesnom štýle, pestrou ponukou v kaviarni a výnimočným kulinárskym zážitkom. Vitajte v Slávii, kde opäť ožíva história plná príbehov a kde môžete tvoriť tie nové - za prítomnosti nového šéfkuchára Františka Sedláka. Podľa hodnotenia Trend Top 2017, 2018 a 2019 bola Slávia najlepšia reštaurácia v Košickom kraji a siedma v rebríčku prémiových reštaurácií celého Slovenska podľa bedekra Gurmán na Slovensku za roky 2017, 2018 a 2019. Ich dlhoročný šéfkuchár Juraj Hruška získal ocenenie Kuchár roka 2018 a v roku 2025 Slávia dostala od medzinárodného bedekra Falstaff 3 Zlaté vidličky.

Cena menu ZFJ: 59 €


Right in the center of Košice, you will find a place that has been attracting visitors for almost 120 years with its exceptional location, Art Nouveau interior, varied café menu, and exceptional culinary experience. Welcome to Slávia, where history full of stories comes alive again and where you can create new ones - in the presence of the new chef František Sedlák. According to the Trend Top 2017, 2018, and 2019 ratings, Slávia is the best restaurant in the Košice region and seventh in the ranking of premium restaurants in Slovakia according to the Gurmán na Slovensku guide for 2017, 2018, and 2019. Their long-time chef Juraj Hruška won the Chef of the Year 2018 award, and in 2025 Slávia received 3 Golden Forks from the international Falstaff guide.

ZFJ menu price: €59

Verkostung kaufen

Festivalové menu

1.
Geschmäcker der Regionen
80g fermentované huby, mandle „gris“ (7,8)
fermented mushrooms, “gris” almonds (7,8)
2.
Unser anschauliches Gericht
150g naše holúbky, paradajková omáčka, paprikové chutney, pečená kapusta, zemiaková kaša s krupami (1,3,7)
cabbage rolls, tomato velouté, pepper chutney, roasted cabbage, potato–barley purée
3.
Auswahl des Küchenchefs
80g mousse z ovčieho jogurtu, malinové gaspacho, údený kus-kus (1,3,7)
sheep’s yoghurt mousse, raspberry gazpacho, smoked couscous (1,3,7)
4.
Štvrtý chod
60g topľanské medové rezy (1,3,7,8)
topľa honey layer cake (1,3,7,8)

4 chodové menu podávajú reštaurácie ocenené 3 a 4 Zlatými vidličkami od bedekra Falstaff.

Copyright 2012 - 2025 © Pre gurmanov, spol. s r. o. | Kontakt