Prihlásenie
x

KAZUMI japan restaurant - Karadžičová

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Karadžičova 12
Bratislava
www.kazumi.sk
"V KUCHÁRSKOM UMENÍ SOM SA ZDOKONAĽOVAL POD VEDENÍM NAJLEPŠÍCH ŠÉFKUCHÁROV A ŠPECIALISTOV NA SUSHI V PRAHE ČI V BRATISLAVE. NAJVIAC SOM SA VŠAK NAUČIL POČAS MOJICH POBYTOV V JAPONSKU, KDE SOM MAL MOŽNOSŤ SPOZNÁVAŤ KULTÚRU A ŠPECIALITY DOMÁCEJ KUCHYNE PRIAMO U MAJSTROV SVOJHO REMESLA. POCHOPIL SOM AKO JAPONCI ŽIJÚ, AJ AKO SA STRAVUJÚ A VŠETKY SVOJE SKÚSENOSTI SOM VIAC AKO 10 ROKOV ODOVZDÁVAL HOSŤOM AKO ŠÉFKUCHÁR VO VIACERÝCH JAPONSKÝCH REŠTAURÁCIÁCH NA SLOVENSKU. AKO KAŽDÝ ČLOVEK, KTORÝ MÁ RÁD VÝZVY, AJ JA SOM SA CHCEL POSUNÚŤ ĎALEJ. PRETO SOM SA ROZHODOL OTVORIŤ SI VLASTNÚ REŠTAURÁCIU, V KTOREJ SA S VAMI RÁD PODELÍM O SVOJE ZRUČNOSTI V PODOBE JEDINEČNÉHO GASTRONOMICKÉHO ZÁŽITKU. ALEBO FORMOU KURZOV VARENIA PRE ZANIETENÝCH HOBBY KUCHÁROV V ZNáMEJ ŠKOLE VARENIA VO SV.JURE. PRIJMITE PROSÍM POZVANIE DO MOJEJ ÚTULNEJ REŠTAURÁCII NA BREHU MALÉHO DUNAJA – KAZUMI. RÁD VÁM TU JA A MÔJ TEAM PRIPRAVÍME NEZABUDNUTEĽNÝ KULINÁRSKY ZÁŽITOK PLNÝ CHUTÍ A VÔNÍ". Alexander illéš - šéfkuchár a majiteľ KAZUMI

"I PERFECTED MY CULINARY SKILLS UNDER THE GUIDANCE OF THE BEST CHEFS AND SUSHI SPECIALISTS IN PRAGUE AND BRATISLAVA. HOWEVER, I LEARNED THE MOST DURING MY STAYS IN JAPAN, WHERE I HAD THE OPPORTUNITY TO GET TO KNOW THE CULTURE AND SPECIALTIES OF THE LOCAL CUISINE DIRECTLY FROM THE MASTERS OF THEIR CRAFT. I HAVE UNDERSTOOD HOW THE JAPANESE LIVE AND EAT AND I HAVE BEEN PASSING ON ALL MY EXPERIENCE TO GUESTS AS A CHEF IN SEVERAL JAPANESE RESTAURANTS IN SLOVAKIA FOR MORE THAN 10 YEARS. LIKE ANY PERSON WHO LIKES A CHALLENGE, I WANTED TO MOVE ON. THAT'S WHY I DECIDED TO OPEN MY OWN RESTAURANT, WHERE I WILL BE HAPPY TO SHARE MY SKILLS WITH YOU IN THE FORM OF A UNIQUE GASTRONOMIC EXPERIENCE. OR IN THE FORM OF COOKING COURSES FOR EXPERIENCED HOBBY COOKERS AT THE FAMOUS COOKING SCHOOL IN ST.JURE. PLEASE ACCEPT THE INVITATION TO MY COSY RESTAURANT ON THE BANKS OF THE SMALL DANUBE - KAZUMI. I AND MY TEAM WILL BE HAPPY TO PREPARE FOR YOU AN UNFORGETTABLE CULINARY EXPERIENCE FULL OF FLAVOURS AND AROMAS". Alexander illéš - chef and owner of KAZUMI.

Cena menu ZFJ: 35,- €

NOVINKOU je otvorenie sesterského KAZUMI sushi bistro na Karadžičovej 12 v Bratislave, ktoré sa zapojilo do tohto ročníka ZFJ.
Verkostung kaufen

Festivalové menu

1.
Geschmäcker der Regionen
80g agedashi tofu: chrumkavé jemné tofu, s jarnou cibuľkou a domácou maslovou ponzu omáčkou
2.
Unser anschauliches Gericht
330ml tom kha : jemne pikantná kokosová polievka s krevetami a citrónovou trávou, koriandrom a sklenenými rezancami 2, 4, 6, 1
3.
Auswahl des Küchenchefs
10ks uramaki rock shrimp : obrátená rolka s uhorkou, grilovanými hubami shimeji,, avokádom, tamago, pikantnou krevetou, passion fruit kaviárom, gari, wasabi a wakame šalátom 1, 2, 3, 4, 6, 7, 11
Copyright 2012 - 2025 © Pre gurmanov, spol. s r. o. | Kontakt