Tyršovo nábrežie - Loď
Bratislava
www.bubblesrestaurant.sk/skPrenádherný panoramatický výhľad na Bratislavu, priamo ako z lode, sa vám naskytne z elegantného Pontónu, na ktorého hornej palube sa nachádza reštaurácia Bubbles. Tvorby menu tejto novej reštaurácie sa zhostil šéfkuchár Andrej Turček a vsadil na suroviny a produkty, ktoré majú blízko k vode.
Menu je sezónne a veľmi zaujímavé – vždy prevládajú ryby a občas aj morské plody. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia mäsa. Medzi obľúbené jedlá patrí tuniakové ceviche, krevety v Kadaifi ceste a skvelý morský vlk s beluga šošovicou, karfiolom, karotkou a omáčkou z prosecca.
Moderne ladený interiér dopĺňa trendový bar s ponukou sviežich drinkov, koktejlov a širokého výberu prosecca a šumivých vín. Tie si môžete po večeri vychutnať na priestrannej terase obklopujúcej reštauráciu, ktorá je ako stvorená pre romantické západy slnka.
Reštaurácia patrí medzi top gastronomické destinácie Slovenska podľa Falstaff bedekra najlepších reštaurácií. V roku 2025 získala prestížne ocenenie – 3 Zlaté vidličky.
Cena menu ZFJ: 59 €
You can enjoy a magnificent panoramic view of Bratislava as if from a boat from the elegant Pontoon, on whose upper deck the Bubbles restaurant is located. Chef Andrej Turček created the menu of this new restaurant, relying on ingredients and products closely connected to the water.
The menu is seasonal and very interesting, with fish always predominating and seafood appearing occasionally. Meat lovers will also find something to enjoy. Among the highlights are tuna ceviche, prawns in Kadaifi pastry and an excellent sea bass with beluga lentils, cauliflower, carrot and prosecco sauce.
The modern interior is complemented by a trendy bar offering fresh drinks, cocktails and a wide selection of prosecco and sparkling wines. These can be enjoyed after dinner on the spacious terrace surrounding the restaurant, which is perfect for watching the sunset.
The restaurant is ranked among the best restaurants in Slovakia according to the Falstaff guide, and in 2025 it received the prestigious award – 3 Golden Forks.
Price of ZFJ menu: €59
Verkostung kaufen1.
Geschmäcker der Regionen
Predjedlo: tekvicové rolky – tekvica, rak, pór, sépiová mayo, yuzu (2,3,7,10)
pumpkin rolls – pumpkin, crawfish, leek, cuttlefish mayo, yuzu (2,3,7,10)
2.
Unser anschauliches Gericht
Polievka: topinamburový krém - konfitované žĺtko, hľuzovka, domáca smotana (3,7,9)
jerusalem artichoke cream - confit egg yolk, truffle, homemade cream (3,7,9)
3.
Auswahl des Küchenchefs
Hlavné jedlo : kačacie prsia - tekvica, gaštanový muffin, zelerové pyré, rakytník, pomaranč (1,3,7,9)
duck breast - pumpkin, chestnut muffin, celery, sea buckthorn, orange (1,3,7,9)
4.
Štvrtý chod
Dezert: čokoládový dezert s mandarínkou, bazovým sirupom, vanilkovým krémom, rumančekovým čajom (1,3,7)
chocolate dessert - mandarin, elderflower, vanilla, chamomile (1,3,7)
4 chodové menu podávajú reštaurácie ocenené 3 a 4 Zlatými vidličkami od bedekra Falstaff.