Prihlásenie
x

HOTEL LOMNICA ***** Reštaurácia Sissi

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Tatranská Lomnica 92
Vysoké Tatry
www.hotellomnica.sk
Zlákame vás chuťami monarchie obohatenými o lokálnu kulinársku kultúru. Doprajeme vám silný vývar, obľúbený viedenský rezeň alebo iné poctivé jedlá z diviny či rýb. À la carte menu Reštaurácie Sissi je postavené na originálnom koncepte pokrmov. Kuchársky tím pracuje prioritne so sezónnosťou surovín a s geografickým aspektom, pričom sa inšpiruje rôznorodosťou prírody Slovenska. Okrem kulinárskeho umenia Vám v reštaurácii ulahodí i pohľad na originálu tvorbu uhorského maliara Ladislava Medňanského. Reštaurácia je pravidelne oceňovaná bedekrom Gurmán na Slovensku 1 Zlatou vidličkou. Úspešný nováčik ZFJ z roka 2024

We will tempt you with the flavours of the monarchy enriched with local culinary culture. We will treat you to a strong broth, the popular Wiener schnitzel or other fair game or fish dishes. The à la carte menu of the Sissi Restaurant is based on an original concept of dishes. The culinary team works primarily with the seasonality of the ingredients and the geographical aspect, taking inspiration from the diversity of the Slovak countryside. In addition to the culinary art, you will also enjoy a look at the original work of Hungarian painter Ladislav Medňanský in the restaurant. The restaurant is regularly awarded with the Gourmet in Slovakia 1 Golden Fork. Successful ZFJ newcomer from 2024

Cena menu ZFJ: 55,- €
Verkostung kaufen

Festivalové menu

1.
Geschmäcker der Regionen
Grilovaná foie gras
kačacia omáčka, kukurica, kukuričná brioška, pistácie 60 g (3, 7, 8, 9, 12)
grilled foie gras
duck sauce, corn, corn brioche, pistachios
2.
Unser anschauliches Gericht
Tradičná kulajda
vajce, nakladané huby, zemiaky, kôpor 350 ml (1, 3, 7, 9, 12 )
traditional soup ,,kulajda‘‘
egg, pickled mushrooms, potatoes, dill
3.
Auswahl des Küchenchefs
Hovädzie líčka
zelerový gratin, zelerové pyré, cvikla, nakladané slivky, omáčka z červeného vína a koreňovej zeleniny, horčičné semienka 250 g (7, 9 )
beef cheeks
celery gratin, celery purée with miso, beetroot, pickled plums, red wine and root vegetable sauce, mustard seeds
4.
Štvrtý chod
Krémová čokoláda
verjus, višňa, lieskovce, baileys 110 g (1, 3, 6, 7, 8 )
chocolate cream
verjus, black cherry, hazelnuts, baileys

Vzhľadom na skladbu menu a prepojenosť jednotlivých jedál je v tejto zlatou vidličkou od Gurmána na Slovensku ocenenej reštaurácii možné objednať si iba celé štvorchodové menu Garantujeme vám dokonalú symbiózu chutí a úžasný zážitok!

Copyright 2012 - 2025 © Pre gurmanov, spol. s r. o. | Kontakt