Zárubová 1
Bratislava, Záhorská Bystrica
https://www.bistric.sk/Príroda, tradície, architektúra, pokrmy, nápoje i ľudia – to všetko patrí ku koreňom regiónu, ku ktorému sa hrdo hlásime aj my. Lokálna kuchyňa, ale aj naši lokálni dodávatelia čerstvých surovín sú výberom toho najlepšieho, čo sa dá preniesť na tanier a na jazyk, obohatené o skúsenosti, ktoré sme si priniesli zo sveta. Do všetkého navyše vkladáme kus poctivej, ručnej práce, ktorými korene rozvíjame. Pestujeme si vlastné bylinky, fermentujeme zeleninu či v špeciálnych zariadeniach zrejeme mäso. Všetko čo robíme, sa podpisuje na chuti a zážitku, ktorými rozvíjame naše i vaše korene.To je Bistric.
Nováčik ZFJ 2026
Nature, traditions, architecture, food, drinks, and people – all of these are part of the roots of the region, which we proudly claim as our own. Local cuisine and our local suppliers of fresh ingredients are the best you can get on your plate and on your tongue, enriched by the experience we have brought back from around the world. In addition, we put a piece of honest, manual work into everything, through which we develop our roots. We grow our own herbs, ferment vegetables, and mature meat in special facilities. Everything we do is reflected in the taste and experience through which we develop our roots and yours. That is Bistric. Newcomer ZFJ 2026
Cena menu ZFJ: 59 €
Verkostung kaufen1.
Geschmäcker der Regionen
Hríby, topinambur, vajíčko, kel, píniové oriešky a: 3,7,8
mushrooms, jerusalem artichoke, egg, kale, pine nuts a: 3,7,8
2.
Unser anschauliches Gericht
Nakladaný pstruh lososovitý, langoš, chren, ríbezle, bylinky a: 1,4,7
pickled salmon trout, langosh (fried flatbread), horseradish, currants, herbs a: 1,4,7
3.
Auswahl des Küchenchefs
Vykŕmené kačacie prsia, kroketa, lieskovce, tekvica, rakytník, jablko, sladkokyslá omáčka a: 1,3,6,7,8,9
duck breast, croquette, hazelnuts, pumpkin, sea buckthorn, apple, sweet & sour sauce a: 1,3,6,7,8,9
4.
Štvrtý chod
Datľový koláčik, tekvica, pekanové orechy, karamel, mis a: 1,3,6,7,8
date cake, pumpkin, pecans, caramel, miso a: 1,3,6,7,8
4 chodové menu podávajú reštaurácie ocenené 3 a 4 Zlatými vidličkami od bedekra Falstaff.