Prihlásenie
x

Carnevalle meat restaurant and bar, Bratislava

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Hviezdoslavovo nám. 20
Bratislava
www.carnevalle.sk
Reštaurácia Carnevalle situovaná na najlepšej adrese v Bratislave je oslavou mäsa, mäsových špecialít a rýb. V ponuke nájdete čerstvé morské ryby, plody mora, rizoto, či cestoviny s omáčkou podľa vlastného výberu. Prípravu svojho jedla môžete sledovať naživo, ak si vyberiete miesto pri našej otvorenej kuchyni. Súčasťou interiéru je aj Meat bar, kde sa v čase medzi hlavnými jedlami a večer podávajú skvelé mäsové chuťovky, drinky a výber domácich i svetových vín. Presklená terasa, spojená s barom, ponúka ideálne kulisy na príjemnú večeru či biznis obed s výhľadom na centrum Hviezdoslavovho námestia. Reštaurácia sa nachádza medzi TOP10 Tématických reštaurácií od roku 2014 nepretržite, podľa reštauračného bedekra Gurmán na Slovensku!

Situated at the best address in Bratislava, the Carnevalle restaurant is a celebration of meat, meat specialties and fish. On the menu you will find fresh seafood, seafood, risotto or pasta with sauce of your choice. You can watch your meal being prepared live if you choose a seat by our open kitchen. The interior also includes a Meat Bar, serving great meat appetizers, drinks and a selection of local and international wines in between entrees and in the evening. The glazed terrace, connected to the bar, offers the perfect backdrop for a pleasant dinner or business lunch overlooking the centre of Hviezdoslav Square. The restaurant has been among the TOP10 Theme Restaurants since 2014 continuously, according to the restaurant bedeck Gourmet in Slovakia!

Cena menu ZFJ: 55,- €
Verkostung kaufen

Festivalové menu

1.
Geschmäcker der Regionen
Carnevalle tasting: hovädzie sashimi, údený špik, hovädzí tatarák
carnevalle tasting: beef sashimi, smoked marrow, beef tartare
2.
Unser anschauliches Gericht
Hovädzie consomé s cibuľou, mäsové ravioli, baby zelenina, kel
beef consommé with onion, meat ravioli, baby vegetables, kale
3.
Auswahl des Küchenchefs
Mini wagyu burger, tekvicová žemľa, domáci kečup
mini wagyu burger, pumpkin bun, homemade ketchup
4.
Štvrtý chod
Black angus steak, špenát, chrumkavý zemiakový gratin, šalotka, tymianový jus
black angus steak, spinach, crispy potato gratin, shallots, thyme jus

Vzhľadom na skladbu menu a prepojenosť jednotlivých jedál je v tejto zlatou vidličkou od Gurmána na Slovensku ocenenej reštaurácii možné objednať si iba celé štvorchodové menu Garantujeme vám dokonalú symbiózu chutí a úžasný zážitok!

Copyright 2012 - 2025 © Pre gurmanov, spol. s r. o. | Kontakt