Prihlásenie
x

Objednávka degustácie

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo

Bratislavský kraj

Albrecht restaurant
  • Grilovaný chrbát z králika, karotkové pyré, hráškové krupoto, pečený kaleráb, topinamburové velouté, ligurčeková pena
  • Marinovaný losos Gravlax, lososový kaviár, fenikel, korál z morských rias, sépiova majonéza
  • Homaria polievka Bisque s kokosovým mliekom
  • Domáci piškót, limetkový krém, macerované ovocie v Amaretto pečená biela čokoláda, malinový prach
Au Cafe
  • Terina z foie gras, višňová emulzia, pečené gaštany, žerucha
  • Tortellini plnené kačacím riletts, pyré z pečenej tekvice, hľúzovka, hruška
  • Pstruh lososovitý, krém z bielej reďkovky, výhonky z kapusty, nakladaná reďkovka
Bistro BAROZA
  • LANGOŠ A TATARÁK (hovädzie, zelené korenie, pecorino, reďkovka) / LANGOS AND BEEF TARTAR (green pepper, peccorino cheese, raddish)
  • KREVETY A DRŽKY (halászlé, paprika, chilli) / SHRIMPS AND VEAL TRIPE (halászlé sauce, paprika, chilli)
  • KACKA (cvikla, farmárska zelenina, višne) / DUCK (beet, farm vegetable, cherries)
Carnevalle grill restaurant and bar, Bratislava
  • Kozí syr, nakladané hríby, plnená cherry paradajka, bylinková espuma,/ Goat cheese, pickled mushrooms, stuffed cherrry tomato, herb espuma
  • Jahňacie, mrkvové pyré, fava fazuľky, slaninová polenta, rozmarínový jus,/ Lamb, pickled mushrooms, fava split peas, polenta with bacon, rosemary jus
  • Morský čert, kukuričné pyré, kaviár, riasy, omáčka Beurre de blanc,/ Monkfish, corn purée, caviar, seaweed, Beurre de blanc sauce
KAZUMI japan restaurant
  • Silný hovädzí vývar s cukrovým hráškom, plátky hov. sviečkovice a ryžovými rezancami, Beef soup with snow peas, beef tenderloin and rice noodles,
  • Moderné lososové nigiri s Kizami wasabi, gari a wakame šalátom, Modern salmon nigiri with Kizami wasabi, gari and wakame salad
  • Teriyaki kuracie kúsky 60g, vajíčková ryža, maki 4 ks, gari, wasabi, wakame šalát, Teriyaki chicken 60g, fried rice , maki 4pcs, gari, wasabi, wakame salad
Leberfinger
  • Bôčiková roláda plnena kuriatkami,kapustový puding. Belly roll,club fungus, cabbage puding
  • Terina z troch druhov pečienky , zemiakový pagač, pečený cesnak ,arónia. Terina 3 types of roast, potato pie, baked garlic ,chokeberry
  • Pomaly pečené stehno z diviaka na šípkach, orechové krokety. Slow roasted wild boar thigh, darts,walnut croquettes
Mlyn 108, Modra
  • Kuracie stehienko so šalviou, rozmarínom a citrónovou kôrou, s krémom z údených zemiakov, s kuracou omáčkou so škoricou, klinčekmi a borievkami a čerstvou hľuzovkou /
  • Tatarák z hovädzej sviečkovice s citrónovým olejom, krémovým teľacím špikom údeným na dubovom dreve a kaviárom /
  • Hubový Beurre blanc z čerstvých kuriatok s teľacím brzlíkom, sous vide vajíčkom, parmezánovou penou, hľuzovkovým kaviárom a pažítkovým olejom /
  • Dezert: Petit fours /
UFO watch.taste.groove., Bratislava
  • Divoká srnka, feniklová sušienka zo sladu, jablkovo-hrozienkový gél, dehydrované srnčie srdce / Wild roe, fennel malt biscuit, apple-raisin gel, dehydrated roe deer heart
  • Mliečne jahňa, konfitovaná mrkva, ligurček, bryndza, jahňací džús / Lamb, confit carrot, lovage, sheep cheese, lamb juice
  • Tom kha goong
  • Päť textúr maliny / Five textures of a raspberry
Wabi Sabi Japanese Restaurant
  • Robata yakitori hovädzí rib eye, farmárske kuracie stehno Japonský zemiakový šalát
  • Sushi nigiri unagi úhor, aburi losos
  • Suimono rybacia polievka,
  • Nama nama dezert
Zylinder cafe & restaurant, Bratislava
  • Restované kuracie pečene a srdcia, zemiakové šúľance, strúhanka, cmar, Roasted chicken livers and hearts, potato dumplings „šúľance“, breadcrumb, buttermilk
  • Carpaccio z hovädzieho jazyka, nakladané uhorky, horčica, kôpor, chrenová espuma, Beef tongue carpaccio, pickles, mustard, dill, horseradish espuma
  • Bravčový bôčik, kapustovo zemiaková štrúdľa, vyprážaná bravčová koža, horčicová omáčka, Pork fatback, cabbage and potato strudel, fried pork skin, mastard sauce


Trenčiansky kraj



Nitriansky kraj



Žilinský kraj



Prešovský kraj

Gašperov mlyn, Batizovce
  • Tešiť sa môžete na štvorchodové degustačné menu „vidličkovej reštaurácie“, ktoré bude obsahovať náš domáci chlieb s maslom alebo nátierkou, polievku, hlavný chod a dezert.
  • Keďže hostia Gašperovho mlyna degustačné menu vopred nikdy nepoznajú, reštaurácia sa rozhodla tento systém aplikovať aj na Zimný festival jedla 2019, aby zaručila autentický zážitok z návštevy tejto jedinečnej reštaurácie.
  • Všetky jedlá budú pripravené z čerstvých a sezónnych surovín, špeciálne pre daný deň, počas ktorého reštauráciu navštívite. Váš zážitok bude preto skutočne jedinečný a doslova neopakovateľný.
Hotel Hviezdoslav - reštaurácia Poézia, Kežmarok
  • Vyprážané krokety z ovčieho syra, hruškovo-zázvorový kompót, Fried sheep chees croquettes, pear-ginger compote
  • Kačka, restovaný špenát, ponzu, údený batat, koriander, Duck, roasted spinach, ponzu, smoked sweet potato, coriander
  • Tartaletka s grilovaným ananásom, zmrzlina zo slaného karamelu, pečená biela čokoláda, Tartalette with grilled pine apple, salt caramel ice cream, baked white chocolate
Moment Bistro & Ubytovanie, Batizovce
  • Krémová polievka z čiernej šošovice, rybacie raviolky, Black lentlis creamy soup, fish ravioli
  • Náš kváskový chlebík, domáca kačacia šunka, zelerová remuláda, chrumkavá cibuľka, Our sourdough bread, homemade duck ham, celery remoulade, crispy onion
  • Rolovaný bôčik s paštrnákom, dulou a chilli čipsom, Rolled pork belly with parsnip, quince and chilli chips


Košický kraj

Camelot - pilsner pub& medieval restaurant
  • Pomaly pečený bôčik na mede a tymiáne so sladkými zemiakmi s hruškami doplnený pikantným demi-glace,
  • Údený kraličí chrbát na pyré z fialových zemiakov so šipkovým demi – glace a pancettovými chipsami,
  • Orechovo – čokoládová roláda na banánovom kréme s čerstvým ovocím a chilli šľahačkou,
OhniskO Fire Dining & Brew Bar
  • Krájaný tatarák zo zretého býka od Vranova s ančovičkami, chrumkavými kaparmi, marinovanou šalotkou, hľuzovkovou majonézou a ogrilovaným kváskovým chlebom s maslom s pažitkovými kvetmi
  • Grilovaný filet z úhora riečneho, grilovaný ananás a šalát z grilovaného kelu so sézamovým dressingom a údenou slaninou
  • Ustrica podľa vlastného výberu z nášho ustricového menu
Pivovar HOSTINEC, Košice
  • Bravčová panenka v špenátovej kruste doplnená karotkovým a paštrnákovým pyré s omáčkou z domáceho sladového chleba,
  • Hovädzí tatarák z vrchného šálu so strúhaným vajíčkom a vyprážaným posúchom,
  • Zemiakové šúľance v orechovo – sladovej strúhanke s karamelizovanými figami a šľahačkou,
Reštaurácia a penzión Villa Regia
  • Domáce pirohy obalené v orechoch plnené čučoriedkami so smotanovo – vanilkovým krémom, Home made ,,pirohy,, wrapped in nuts stuffed with fresh blueberries with vanilla cream
  • Kačacie prsia s pomarančovou omáčkou, tekvicou, kelom a zeleným jablkom, Duck breast with orange sauce, pumkingm brussel sprouts & green apple
  • Halászle s chrbtom z tmavej tresky a cesnakovým chlebom, ,,Halászle,, fish soup of cod fish with garlic bread
Reštaurácia Slávia, Košice
  • Domáce zemiakové šúľance obalené v lieskovcoch, višne, nugátova zmrzlina,
  • Pohánkový piroh plnený konfitovaným kačacím stehnom, maslová emulzia ,domáci créme fraîche, kôpor,
  • Hovädzie pierko, zeler, nakladané huby, dula a vlašské orechy,
  • Zprudka opečené foie gras , nakladané ríbezle, domáca maslová brioche


Copyright 2012 - 2022 © Pre gurmanov, spol. s r. o.