Otváracia večera Zimného festivalu jedla 2023 - MENJU reštaurácia - Bratislava
MENJU - Bajkalská ulica, Bratislava Dátum: 20.1.2023
Čas: 18:00
Slávnostná večera pri príležitosti otvorenia ZFJ sa bude konať v novej reštaurácií MENJU v Bratislave 20.januára o 18:00. Reštauráciu si otvorili skvelí a známi šéfkuchári : Martin Korbelič a Tomáš Sika. Obaja majú už čo to odvarené a ich kvalitná a chuťami hýriaca kuchyňa osloví každého gurmána. Okrem výborného festivalového menu pripraveného oboma majstrami, budete môcť ochutnať naviac festivalový aperitív Champagne Laurent Perrier a menu bude sprevádzať oficiálna voda ZFJ svetoznáme S.Pellegrino.
Hostí privíta osobne riaditeľ ZFJ : Radoslav Nackin - vydavateľ lifestylového magazínu Gurmán na Slovensku - bedeker najlepších reštaurácií Slovenska a o príjemné chvíle sa postará príjemná hudba známeho klaviristu Tomáša Domeho.
Rezervujte si čím skôr, počet miest je limitovaný.
Cena menu aj so Champagne je 29,- €
Počet miest: 2
Cena: 29 €
Objednať
Poetický Valentín v Prešove
Poetika Prešov Dátum: 14.2.2023
Čas: 17.30
Ako si predstavujete prežiť Valentínsky večer, ak nie poeticky ? 💕
Poetika bistro & coffee & wine Vás pozýva v utorok 14.2. na gurmánsky zážitok, ktorým určite prebudíte všetky zmysly u svojho partnera... možno aj tie skryté. 😉
Poponáhľajte sa s rezerváciou, voľné miesta sa míňajú.
Menu v priloženom fote alebo info priamo v reštaurácií. www.PoetikaPresov.sk
Rezervujte si na: 📞 0917 215 295, info@poetikapresov.sk
Počet miest: 12
Cena: 45 €
Objednať
Špeciálny festivalový kurz varenia s kuchárom roka 2020 - Jozefom Masarovičom, UFO - 3 Zlaté vidličky
Škola varenia Sv.Jur Dátum: 25.2.2023
Čas: 10:00
Francúzska kuchyňa - Burgundsko
Francúzsko je kolískou kulinárskej kultúry a my sme si v našej Škole varenia už prešli svetoznáme recepty z oblasti Provence či Burgundska. V tomto špeciálnom kurze sme pre vás vybrali ikonické recepty, ktoré nesmú chýbať v repertoári správneho gurmána. Jozef Masarovič, šéfkuchár ikonickej reštaurácie UFO a Kuchár roka 2020, vás naučí ako si pripraviť tieto francúzske klasiky.
K jedlám si prechutnáme 2 známe francúzske vína z rôznych regiónov Francúzska podľa výberu nášho someliéra.
Na kurze vás osobne welcome drinkom privíta riaditeľ Školy varenia a pripijeme si Proseccom.
Variť udeme vo Sv.Jure, v krásnom historickom vínárskom dome zo 16.storočia, kde sídli známa Škola varenia.
Je to celodenný sobotný kurz od 10:00 do 16:30
Počet miest: 12
Cena: 139 €
Objednať kurz