Prihlásenie
x

COZY COZA Restaurant

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Kozia 21
Bratislava
www.cozycoza.sk
"V COZY COZA CHCEM PRINIESŤ SEM DO CENTRA BRATISLAVY, KTORÁ JE TERAZ MOJÍM DOMOVOM, NOVÉ TROCHU FANCY A TROCHU CRAZY JEDLÁ A CHUTE INŠPIROVANÉ AKO ÁZIOU TAK AJ EURÓPOU. VARENIE JE MOJOU VÁŠŇOU A MAL SOM V ŽIVOTE TO ŠŤASTIE, ŽE SA MI PODARILO VĎAKA LÁSKE K VARENIU A TVRDEJ PRÁCI SPOZNAŤ MNOHO KRAJÍN A PRACOVAŤ SO ŠPIČKOVÝMI ŠÉFKUCHÁRMI Z RÔZNYCH REGIÓNOV. VŽDY MA FASCINOVALI KOMBINÁCIE CHUTÍ, LOGIKA LOKÁLNYCH KUCHÝŇ, ICH DUŠA A ZMYSEL. RÁD EXPERIMENTUJEM A CHCEM VÁM NA TANIER PRINÁŠAŤ STÁLE NOVÉ, HRAVÉ A MOŽNO TROCHU TVRDOHLAVÉ KOMBINÁCIE, KTORÉ VÁS PREKVAPIA A ZABAVIA...JUST COZY COZA." Pozýva nás na svoje festivalové menu šéfkuchár Anjan THAMBAWITAGE. Nová reštaurácia ZFJ 2022.

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Tvarohové jahodové guľky na omáčke z čerstvých jahôd so štipkou matcha tea
cottage cheese balls stuffed with fresh strawberry, on the base of strawberry sauce with dash of matcha green tea and chocolate cracker
2.
Naše ikonické jedlo
Grilované kuracie supreme, marinované v čerstvom opekanom kokose a tandoori korení, podávané na červenom thajskom jablčno-kokosovom kari s lotosovým koreňom a pilaf ryžou s čerstvou zeleninou
grilled coconut and tandoori spice marinated supreme chicken breast on the base of red coconut apple curry served with broccolini and fried lotus root on the side with pilaf rice
3.
Kuchárova voľba
šafránová bouillabaisse polievka s feniklom, podávaná cesnakovým aioli a chipsami z čierneho chleba
saffron and fennel bouillabaisse served with garlic aioli and brown bread chips
Copyright 2012 - 2022 © Pre gurmanov, spol. s r. o.