Prihlásenie
x

SLOWENSKÁ, Starý Smokovec

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Hrebienok Rezort II
Starý Smokovec
www.slowenska.sk
Užite si rýdzo slovenské a prudko jedlé lahôdky v príjemnom tatranskom prostredí. Slowenská reštaurácia v Starom Smokovci vás zláka nielen štýlovým interiérom inšpirovaným prácou architekta Tatier - Gedeona Majunkeho, ale predovšetkým lákavou kuchyňou. U nás si vychutnáte ryby z Novej Lesnej, bravčové z Tvarožnej, hovädzie z Važca, mäsové výrobky z Hranovnice, bryndzu a syry z Východnej. Všetky suroviny na našich tanieroch i nápoje v pohároch majú domáci pôvod. V našej kuchyni nepoznáme polotovary, pretože máme talent na domáce pirohy, šúľance i voňavý chlieb. Podľa bedekra Gurmán na Slovensku sa reštaurácia SLOWENSKÁ opakovane zaraďuje medzi najlepšie reštaurácie Slovenska. Nováčik ZFJ 2025

Enjoy purely Slovak and sharply edible delicacies in a pleasant Tatra environment. Slowenská restaurant in Stary Smokovec will tempt you not only with its stylish interior inspired by the work of the architect of the Tatras - Gedeon Majunke, but above all with its tempting cuisine. Here you can enjoy fish from Nová Lesná, pork from Tvarožná, beef from Važec, meat products from Hranovnice, bryndza and cheese from Východná. All the ingredients on our plates and drinks in our glasses are of local origin. In our kitchen we do not know semi-finished products, because we have a talent for homemade pierogi, shulan and fragrant bread. According to the Gourmet in Slovakia booklet, restaurant SLOWENSKÁ is repeatedly ranked among the best restaurants in Slovakia. Newcomer ZFJ 2025.

Cena menu ZFJ: 35,- €
Kúpiť degustáciu

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Terinka z mangalice s orechmi, slaninový džem so slivkami a tatranským čajom, posúch z farmárskeho zákvasu (1,3,7,8,9,10)
mangalica pate with walnuts, bacon jam with plums and tatra tea spirit, farmhouse sour milk flat cake
2.
Naše ikonické jedlo
Kačacie prsia pečené v masle s medom a borovicou, pyré z pečenej tekvice s lieskovcami, masový džús, grilovaný hlávkový kel (7,8,9)
duck breast roasted in butter with honey and pine nuts, roasted pumpkin puree with hazelnuts, meat juice, grilled kale
3.
Kuchárova voľba
Zemiakové džatky s pečenou domácou strúhankou, tvarohový krém so smrekovým sirupom, gel z lesného ovocia (1,3,7)
potato dumplings
Copyright 2012 - 2025 © Pre gurmanov, spol. s r. o. | Kontakt