Prihlásenie
x

Carnevalle grill restaurant and bar, Bratislava

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Hviezdoslavovo nám. 20
Bratislava
www.carnevalle.sk
Reštaurácia Carnevalle je oslavou kvalitného mäsa, steakov, čerstvých a lokálnych surovín. Sídli na výnimočnej adrese, v srdci Bratislavy na Hviezdoslavovom námestí. Jej nový šéfkuchár, mladý kreatívny Oliver Vozárik vsadil na čerstvosť, kvalitu, lokálnych dodávateľov a sezónnosť surovín. No najmä na vekmi overenom spôsobe prípravy jedla – na grilovaní. Oheň je živlom, ktorý dodáva jedlu výnimočnú energiu, preto v Carnevalle grilujú na špeciálnom JOSPER grile, ktorý využíva drevené uhlie. Menšie jedlá a zeleninu na grile Yakitori zhotoveného na zákazku v japonskej Osake. Filozofiou reštaurácie je využívať sezónne suroviny od lokálnych dodávateľov. Že sú za poctivú prípravu jedál, dokazuje aj to, že si sami pečú čerstvý kváskový chlieb a v zime dávajú prednosť dostupnej koreňovej zelenine pred zeleninou z dovozu. Pre milovníkov kvalitného mäsa a steakov ponúkajú možnosť kúpiť si jedinečné druhy v ich Meat markete priamo v reštaurácii.

Reštaurácia sa nachádza medzi TOP10 Tématických reštaurácií od roku 2014 nepretržite, podľa reštauračného bedekra Gurmán na Slovensku.!

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Kozí syr, nakladané hríby, plnená cherry paradajka, bylinková espuma,
goat cheese, pickled mushrooms, stuffed cherrry tomato, herb espuma
2.
Naše ikonické jedlo
Jahňacie, mrkvové pyré, fava fazuľky, slaninová polenta, rozmarínový jus,
lamb, pickled mushrooms, fava split peas, polenta with bacon, rosemary jus
3.
Kuchárova voľba
Morský čert, kukuričné pyré, kaviár, riasy, omáčka beurre de blanc,
monkfish, corn purée, caviar, seaweed, beurre de blanc sauce
Copyright 2012 - 2022 © Pre gurmanov, spol. s r. o.