Prihlásenie
x

Carnevalle grill restaurant and bar, Bratislava

Prihlásenie

E-mail:
Heslo:
Registrácia
Zabudnuté heslo




Hviezdoslavovo nám. 20
Bratislava
www.carnevalle.sk
Reštaurácia Carnevalle je oslavou kvalitného mäsa, steakov, čerstvých a lokálnych surovín. Sídli na výnimočnej adrese, v srdci Bratislavy na Hviezdoslavovom námestí. Jej nový šéfkuchár, mladý kreatívny Oliver Vozárik vsadil na čerstvosť, kvalitu, lokálnych dodávateľov a sezónnosť surovín. No najmä na vekmi overenom spôsobe prípravy jedla – na grilovaní. Oheň je živlom, ktorý dodáva jedlu výnimočnú energiu, preto v Carnevalle grilujú na špeciálnom JOSPER grile, ktorý využíva drevené uhlie. Menšie jedlá a zeleninu na grile Yakitori zhotoveného na zákazku v japonskej Osake. Filozofiou reštaurácie je využívať sezónne suroviny od lokálnych dodávateľov. Že sú za poctivú prípravu jedál, dokazuje aj to, že si sami pečú čerstvý kváskový chlieb a v zime dávajú prednosť dostupnej koreňovej zelenine pred zeleninou z dovozu. Pre milovníkov kvalitného mäsa a steakov ponúkajú možnosť kúpiť si jedinečné druhy v ich Meat markete priamo v reštaurácii.

Reštaurácia sa nachádza medzi TOP10 Tématických reštaurácií od roku 2014 nepretržite, podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku.!

Festivalové menu

1.
Chute regiónov
Pstruh na kyslo
kunowský majer
, horčica, strieborné cibuľky, kôpor
sour trout
kunowský majer
, mustard, pickled baby onions, dill
2.
Naše ikonické jedlo
Chuck roll usda, zemiakové cannelloni, čierne korenie
chuck roll usda, potato cannelloni, black pepper
3.
Kuchárova voľba
Sezónne huby, hubový bešamel s bylinkami a žemľová knedľa
seasonal sour mushrooms, mushrooms beshamel, steamed bread dumpling
       
Copyright 2012 - 2021 © Pre gurmanov, spol. s r. o.